ProjectsSATINA GARDEN CRAIOVA, complexul rezidențial care înseamnă mai mult decât ACASĂ - Satina Garden

August 16, 2021by admin

Inspirat de mediul înconjurător în care este amplasat, proiectul rezidențial SATINA GARDEN din Craiova este destinat celor care își doresc o viață sănătoasă, un nivel ridicat al calității vieții, într-unul din cele 191 apartamente care se construiesc pe strada Constantin Brâncoveanu nr. 114.

Mărginite de o zonă verde extrem de generoasă, blocurile se construiesc în regim de înălțime P+6, au un design elegant și rafinat, gândit special pentru a oferi un stil de viață la standarde occidentale.

Dotările și finisajele locuințelor cu 1, 2, sau 3 camere, spațioase și luminoase, întrec orice așteptare, în timp ce facilitățile incluse diferențiază SATINA GARDEN de alte proiecte rezidențiale și îl plasează în zona Premium, cu cel mai bun raport calitate-preț: parcare privată, boxe la subsol, zonă securizată cu camere de luat vederi și acces privat în complex, precum și locuri de joacă pentru copii și spații verzi generoase.

Cel mai nou și modern proiect rezidențial din Craiova oferă toate avantajele unui stil modern de viaţă, apartamentele fiind potrivite atât pentru o investiție profitabilă, dar și pentru tinerele familii care pe lângă confortul și liniștea casei lor își doresc să trăiască într-o zonă ce satisface toate exigențele unei comunități în continuă evoluție: 3.300 mp de spații verzi, terase generoase și largi cu suprafețe vitrate, toate proiectate pentru a asigura funcționalitate și eficiență.

“Viața noastră a devenit din ce în ce mai strâns legată de mediul în care trăim și, tocmai de aceea, am decis să construim SATINA GARDEN într-una din cele mai înverzite zone ale Craiovei. Proiectul rezidențial este amplasat la doar câteva minute de centrul orașului, oferind în același timp liniștea necesară pentru relaxarea și confortul fiecăruia dintre locatarii săi. Este un proiect ambițios, născut din dorința de construi în Craiova locuințe moderne, pentru o comunitate de oameni cu aceleași interese. Indiferent de tipul de locuință dorit, fie că este vorba de o garsonieră sau de un apartament cu mai multe camere, beneficiarii se vor bucura de o calitate înaltă a construcției și a materialelor folosite”, au declarat reprezentanții companiei care dezvoltă proiectul Satina Garden.

Ansamblul rezidențial beneficiază de constructori profesioniști, având ca manager de proiect compania Vitalis Consulting, firmă de top din domeniul consultanței și managementului în construcții, o garanție a calității proiectelor pe care le supervizează recunoscută pe plan național și internațional.

Primele apartamente, vândute din stadiul de proiect

SATINA GARDEN este amplasat la 500 m de supermarketul Lidl, la aproximativ 1 km de hipermarket-urile Auchan, Kaufland, dar și de viitorul mall Promenada Craiova, și va cuprinde în prima fază 2 clădiri de apartamente, primii beneficiari semnând deja contractele și devenind proprietarii unei locuințe.

Pentru a simplifica achiziționarea locuințelor sunt puse la dispoziție mai multe pachete de finanțare, de la plata în 3 tranșe (15-30% – avans la încheierea contractului; 30% – la finalizarea ‘la roșu’ a structurii apartamentului; diferența – la recepție), plata în rate pe faze de execuție (30% – avans; 10% – tranșe pe faze și grafic de execuție lucrări) și până la plata integrală, care oferă un pachet de beneficii, printre care amintim discountul primit pe loc, la semnarea contractului.

Designul inovator, nivelul de calitate premium a materialelor folosite, atenția deosebită la detalii și finisaje, luminozitatea extraordinară dată de spațiile vitrate mari, spațiul generos, compartimentarea inteligentă sunt garanția unei construcții sigure, de viitor, care te va face să fii mândru că locuiești în Satina Garden.

Află chiar acum mai multe detalii despre proiect sau programează o vizită la birourile de vânzări SATINA GARDEN (Constantin Brâncoveanu nr. 114) sunând la 0721.371.717 (Iulia) sau 0721.371.919 (Florin). Informații suplimentare găsiți și pe www.satinagarden.ro

Articol publicat inițial in https://comunicate.wall-street.ro/satina-garden-craiova-complexul-reziden-ial-care-nseamn-mai-mult-dec-t-acas-3875

 

admin

Despre Satina Garden

Satina Garden este un proiect de-a dreptul special. Arhitectură modernă, zona nouă și verde în care am ales să construim, atenția pentru cele mai mici detalii – toate acestea spun despre noi un lucru categoric: gândim și construim diferit. Dorim să construim pentru viitor și să contribuim la conturarea celui mai modern cartier din Craiova.

Ne propunem să aducem aproape sute de familii într-un ansamblu rezidențial modern, unde construcțiile se îmbină armonios cu natura și mediul înconjurător.

Open chat