HomeProiectDespre noi - Satina Garden

Arhitectură modernă, într-o zonă liniștită și verde în care am ales să construim, atenția pentru cele mai mici detalii – toate aceste elemente definesc modul în care gândim și construim.

Viziunea noastră

Știm că acasă nu înseamnă doar spațiul privat în care ne retragem pentru relaxare și odihnă. Acasă este întregul ansamblu în care ne întoarcem zi de zi cu bucurie. Unde construcțiile se îmbină armonios cu natura și mediul înconjurător.

Proiectul nostru cuprinde spații verzi și locuri de joacă pentru copii.
Alegem întotdeauna aspectul aerisit, natural și stilul de viață sănătos.

Crearea unei comunități este esențială. Grija noastră este să aducem împreună, prin planurile de infrastructură, sute de familii mulțumite de alegerea făcută.

https://www.satinagarden.ro/wp-content/uploads/2021/02/2_5_2.jpg

VIEW OUR PROJECTProiecte

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elitEtapele dezvoltării proiectului

Concept și design
Împreună cu arhitecții noștrii, am gândit apartamente potrivite pentru fiecare client în parte. Întregul ansamblu se îmbină armonios cu natura și mediul înconjurător.
Dezvoltare
Ne dorim să asigurăm servicii de înaltă calitate. De aceea utilizăm toate resursele de care dispunem pentru ca, la final, să prezentăm un produs care să satisfacă pe deplin exigențele clientului.
Construcție
Dispunem de o echipa profesionistă de constructori, care sunt mereu pregătiți să își desfășoare exemplar activitatea.
Folosim doar materiale de calitate și o tehnologie de ultimă generație.
Amenajare
Un spațiu este frumos și util dacă este realizat cu simt de răspundere și atenție. Pentru noi, finisajele reprezintă una dintre cele mai importante etape.
https://www.satinagarden.ro/wp-content/uploads/2021/02/2_4-Photo.jpg

VIEW OUR PROJECTProiecte

Concept

De la garsoniere, până la apartamente cu 3 camere și diferite tipuri de compartimentări, reușim să acoperim o paletă cât mai largă de cerințe, pentru a veni în întâmpinarea nevoilor clienților noștri.

Discutăm despre orientarea către spații ce pot fi deopotrivă locuințe confortabile, dar și investiții durabile. În acest sens, suprafețele sunt construite într-un mod ingenios.

Ne dorim să oferim un cartier care să ofere siguranță și sentimentul de apartenență la o comunitate solidă și unită.

Noi facem lucrurile altfel. Gândim și construim în perspectivă.

Contactează-ne!

Oricând ai nevoie de o mână de ajutor, echipa noastră de profesioniști îți stă la dispoziție. Online sau telefonic, suntem mereu gata să îți răspundem la întrebări și să găsim împreună soluția optimă pentru tine.

Despre Satina Garden

Satina Garden este un proiect de-a dreptul special. Arhitectură modernă, zona nouă și verde în care am ales să construim, atenția pentru cele mai mici detalii – toate acestea spun despre noi un lucru categoric: gândim și construim diferit. Dorim să construim pentru viitor și să contribuim la conturarea celui mai modern cartier din Craiova.

Ne propunem să aducem aproape sute de familii într-un ansamblu rezidențial modern, unde construcțiile se îmbină armonios cu natura și mediul înconjurător.

Open chat