HomeApartamente noi Craiova

Confortul este atributul esențial al apartamentelor noastre!

Am ales să oferim un grad sporit de confort pentru ca tu să te poți bucura în fiecare zi de o atmosferă relaxantă din toate punctele de vedere. De la finisajele de calitate superioară până la spațiul generos al teraselor și suprafețele vitrate mari, am fost atenți la toate detaliile pentru a-ți oferi stilul de viață pe care ți-l dorești
3_1 - Photo-min
3_2 - Photo-min
3_3 - Photo-min

Garsoniere noi Craiova

Am îmbinat confortul și funcționalitatea pentru a crea un spațiu pe cât de practic pe atât de relaxant!

Ușor de întreținut și economice, garsonierele noastre au fost concepute special pentru a oferi un stil de viață practic, lipsit de griji, dar care să ofere în același timp și atmosfera caldă și familială, care să te destindă ori de câte ori te întorci acasă.

Apartamente noi 2 camere Craiova

Apartamentele cu 2 camere oferă echilibrul perfect pentru orice familie, armonizând în mod optim intimitatea cu momentele petrecute împreună.

Alegând un apartament cu 2 camere în complexul nostru vei beneficia de living-uri spațioase, perfecte pentru reuniunile în familie, bucătării open space pentru timp de calitate alături de oamenii dragi din viața ta, dormitoare confortabile, concepute special pentru odihnă de calitate și intimitate, deopotrivă pentru adulți sau pentru copii.

1_7 - Photo_2
1_3 - Photo
1_6 - Photo
1_5 - Photo
1_4 - Photo
2_6_2
2_2 - Photo
2_3 - Photo
2_4 - Photo
2_5_2
2_6_2 (1)

Apartamente noi 3 camere Craiova

O familie numeroasă înseamnă mai multă bucurie, împlinire și zâmbete, dar și mai multe responsabilități. Iar noi te susținem și ne asumăm răspunderea de a-ți oferi condițiile de viață necesare pentru o viață de familie împlinită.

Atât din punct de vedere al confortului pe care îl oferă, cât și din punct de vedere al materialelor de calitate pe care le-am folosit, al compartimentării eficiente şi al finisajelor premium, un apartament cu trei camere în complexul nostru rezidenţial va fi, fără doar și poate, răspunsul la toate nevoile tale. Pentru că îţi va oferi exact ceea ce îți dorești.

Contactează-ne!

Oricând ai nevoie de o mână de ajutor, echipa noastră de profesioniști îți stă la dispoziție. Online sau telefonic, suntem mereu gata să îți răspundem la întrebări și să găsim împreună soluția optimă pentru tine.

Despre Satina Garden

Satina Garden este un proiect de-a dreptul special. Arhitectură modernă, zona nouă și verde în care am ales să construim, atenția pentru cele mai mici detalii – toate acestea spun despre noi un lucru categoric: gândim și construim diferit. Dorim să construim pentru viitor și să contribuim la conturarea celui mai modern cartier din Craiova.

Ne propunem să aducem aproape sute de familii într-un ansamblu rezidențial modern, unde construcțiile se îmbină armonios cu natura și mediul înconjurător.

Open chat