HomeFinanțare apartamente noi Craiova - Satina Garden

Te ajutăm să ajungi în casa pe care ai visat-o și am creat mai multe pachete de finanțare care să îți vină în ajutor.

Îți punem la dispoziție câteva planuri de finanțare cu ajutorul cărora poți achiziționa orice apartament din complexul residential Satina Garden. Analizează variantele de finanțare de mai jos și alege-o pe cea mai avantajoasă.

Plata în 3 tranșe

Optează pentru un avans la încheierea contractului și apoi plătești celelalte două rate în funcție de progresul lucrărilor.

15-30% – avans la încheierea contractului;
30% – la finalizarea ‘la roșu’ a structurii apartamentului;
DIFERENȚA – la recepția apartamentului.

Plata integrală

Dacă alegi să plătești integral, noi te răsplătim cu un discount important din suma totală, de care beneficiezi pe loc.

Plata integrală a unui apartament cu 2 sau 3 camere îți oferă un pachet de beneficii, printre care amintim discountul pe care îl vei primi pe loc, la semnarea contractului.

Plata în rate pe faza de execuție

30% – avans;
10% – tranșe pe faze și grafic de execuție lucrări;

Contactează-ne!

Oricând ai nevoie de o mână de ajutor, echipa noastră de profesioniști îți stă la dispoziție. Online sau telefonic, suntem mereu gata să îți răspundem la întrebări și să găsim împreună soluția optimă pentru tine.

Despre Satina Garden

Satina Garden este un proiect de-a dreptul special. Arhitectură modernă, zona nouă și verde în care am ales să construim, atenția pentru cele mai mici detalii – toate acestea spun despre noi un lucru categoric: gândim și construim diferit. Dorim să construim pentru viitor și să contribuim la conturarea celui mai modern cartier din Craiova.

Ne propunem să aducem aproape sute de familii într-un ansamblu rezidențial modern, unde construcțiile se îmbină armonios cu natura și mediul înconjurător.

Open chat